Tuesday, October 30, 2018

Descargar _La Cuina Romana. Per descobrir i practicar (Rebost i Cuina) [pdf] Juana Mar’a _HuŽlamo Gabald—n


Descargar PDF Leer en línea



La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d’un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d’Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l’Atlàntic a l’Índic i dels deserts als boscos germànics, va poder disposar d’una cuina extremadament variada integrant a les seves receptes els productes de tot el món conegut. La base del primitiu menjar romà era l’associació vegetal coneguda com a tríada mediterrània: el blat, l’olivera i la vinya, però la cuina i la gastronomia romana no s’aturen, tan sols, en aquests ingredients. Es tracta d’una cuina rica i equilibrada en la qual intervenien tots els productes que es trobaven a l’abast; alguns de més senzills i d’altres de més complicats. I el que aquest llibre pretén és aconseguir que tothom des de la cuina de casa seva pugui gaudir d’una part important de la cultura romana: la més saborosa i, tal vegada, la més divertida. La pràctica culinària permetrà als lectors no tan sols conèixer sinó també disposar de les bases per experimentar i compartir una part de la vida privada dels.
_La Cuina Romana. Per descobrir i practicar (Rebost i Cuina) libro Juana Mar’a _HuŽlamo Gabald—n
[Descargar] _La Cuina Romana. Per descobrir i practicar (Rebost i Cuina) libre en PDF gratis
[PDF y ePub] _La Cuina Romana. Per descobrir i practicar (Rebost i Cuina) Descargar (libros) en pdf
[Descargar] _La Cuina Romana. Per descobrir i practicar (Rebost i Cuina) PDF Juana Mar’a _HuŽlamo Gabald—n

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.