Tuesday, July 3, 2018

libro Un altre mon (Portàtil) Arcadi Oliveres epub


Descargar PDF Leer en línea



TERCERA EDICIÓ

És possible un altre món?

Amb el seu discurs crític i pedagògic, Arcadi Oliveres considera que no només és possible, sinó també necessari, sobretot davant les injustícies socials i la degradació ambiental. Entre la complicitat cap a un sistema que ens domina i les possibilitats de discrepar-hi, hi ha un espai de consciència que ens permet veure que ni tot està perdut ni tot és impossible. Es tracta de posar en marxa els mecanismes necessaris.

Buscar altres maneres d’informar-se, trobar fórmules alternatives per al desenvolupament econòmic, invertir les relacions de poder o educar en uns valors menys competitius i més solidaris són alguns dels camins que proposa per intentar buscar aquest altre món, convertint les accions diàries en petites lluites, que actuïn sobre la realitat per canviar-la o per demostrar, com a mínim, que és transformable.

Arcadi Oliveres

Nascut a Barcelona (1945), és doctor en Ciències Econòmiques i professor del departament d’Economia Aplicada de la UAB. Com a expert en relacions Nord-Sud i qüestions de desenvolupament i economia de la defensa, imparteix nombroses classes de.
Un altre mon (Portàtil) libro Arcadi Oliveres
descargar libro Un altre mon (Portàtil)
descargar libro en pdf Un altre mon (Portàtil)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.